Qualenica

Quality Galenics
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Home > Bereidingsondersteuning

Bereidingsondersteuning

Qualenica werkt voor de praktische kant van uw huisbereiding met mobiele teams. Deze teams, steeds een apotheker en eventueel een assistent, staan de apotheker bij met het maken van de bereidingen in de apotheek zelf. Dit is essentieel, daar de wetgeving duidelijk stelt dat een huisbereiding in de apotheek van aflevering dient te worden gemaakt. Op de dag van productie heeft dit team alle benodigdheden mee om uw huis - bereidingen volledig te maken: hoogkwalitatieve machines, de benodigde grondstoffen, flaconnage, etiketten, … Op die manier kan er volledig autonoom gewerkt worden en hebt u op het einde van de productie een volledig gamma huis - bereidingen klaarstaan. De toegevoegde waarde die zo gecreëerd wordt, is aanzienlijk en leverde Qualenica eind 2014 ook de prijs Farma Award voor Apotheek Rendement op.

 

 1. Toestellen

  Doordat onze toestellen continu gebruikt worden, loont het hierin regelmatig te investeren. Deze machines staan zo garant voor kwalitatieve producten die zeer efficiënt gemaakt kunnen worden.

 2. Teams

  Onze mobiele teams bestaan steeds uit een apotheker en een assistent. Qualenica zet voor deze mensen optimaal in op sturing en ondersteuning, zodat er steeds correct en met de grootste precisie gewerkt kan worden. Onze teams gaan ook steeds in overleg met de apotheek alvorens tot productie over te gaan.

 3. Formules

  Qualenica hanteert een 60 tal referenties die speciaal bestudeerd zijn om te renderen als huisbereiding voor apotheek en patiënt. Daarnaast kan door onze flexibele manier van werken, steeds een specifieke bereiding uitgewerkt worden op vraag van de apotheek.

 4. Voedingssupplementen

  Naast huisbereidingen kan Qualenica ook voorzien in verscheidene scherp geprijsde en hoog gedoseerde voedingssupplementen. Deze kunnen in dezelfde stijl afgewerkt worden, en hebben op die manier ook de voordelen van uw huismerk.

 5. Lange termijn partnership

  Na de lancering van een huismerk is het behouden van een continuïteit essentieel. Qualenica focust daaromtrent op snelheid en flexibiliteit om de apotheek optimaal te bedienen.

Heeft U verdere vragen? Wilt U meer weten over Qualenica?
Twijfel er niet aan om ons te contacteren!

Laat ons weten wat U denkt. Wij zijn bereid al Uw vragen te beantwoorden.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.