Qualenica

Quality Galenics
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Home > Officina Apotheker

Officina Apotheker

Qualenica biedt zelfstandige apotheken de mogelijkheid om een huismerk uit te bouwen op een eenvoudige en efficiënte manier. De doordachte combinatie van gekwalificeerd personeel, efficiënte machines en voordelige grondstoffen leidt tot een aanzienlijke rentabiliteitsverhoging van uw bereidingsactiviteiten. Dit resulteert in een financieel plaatje dat zowel voor de patiënt als voor de apotheek zeer interessant is. Qualenica werkt hiervoor met mobiele teams, die de apotheek volledig bijstaan bij het maken van zijn gamma huisbereidingen. Daarnaast voorziet Qualenica ook een persoonlijk etiket, dat alle wettelijke informatie bevat. Qualenica streeft op deze manier naar lange termijn partnerships met apothekers om de huisbereiding een belangrijke plaats te geven in de apotheek. Door de flexibele manier van werken, bieden wij deze ondersteuning aan in de breedste zin van het woord en bekijken wij steeds opnieuw hoe we de apotheek optimaal kunnen ondersteunen. 

Werken met een huismerk geeft apothekers de mogelijkheid om aan diversificatie te doen en tegelijkertijd te werken aan een nauwere klantenbinding. Wij zien hier dat de band tussen apotheek en patiënt aanzienlijk versterkt wordt door het werken met huisbereidingen. Dit geeft de apotheek ook de mogelijkheid om zijn vakkennis duidelijk te etaleren en een vertrouwensband op te bouwen. 

Een samenwerking met Qualenica is een samenwerking met een jonge, innovatieve speler in de farmaceutische markt. Samen met de apotheek bekijken we steeds hoe we u huismerk optimaal kunnen laten renderen. Interesse in hoe u met Qualenica kan samenwerken? Contacteer ons vandaag nog en start de uitbouw van uw eigen merk!

Heeft U verdere vragen? Wilt U meer weten over Qualenica?
Twijfel er niet aan om ons te contacteren!

Laat ons weten wat U denkt. Wij zijn bereid al Uw vragen te beantwoorden.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.