Onze productielocaties conform GMP-standaarden

Binnen de groep hebben we 2 productielocaties die werken onder GMP-condities, vergund bij het FAGG onder het KB ’97. De site in Sint-Lenaarts is gespecialiseerd in poeders (API(hormonen) & excipiënten), terwijl deze in Kontich gespecialiseerd is in vloeistoffen en brandbare producten. Wist u dat onze productielocatie in Kontich zelfs op de erfgoedlijst staat?

Over_ons_afb_1

Kwaliteitscontrole

Een belangrijk aspect in de organisatie is ons performant labo. Hierdoor kunnen we van begin tot einde een goede kwaliteit garanderen van de afgewerkte producten. Door hierover intern te beschikken, kunnen we sneller en efficiënter werken zodat we veel minder producten in backorder hebben dan de andere grondstoffenleveranciers.

overons_afb_2

Geprofessionaliseerde en flexibele logistiek voor snelle levering 

Om in te spelen op de sterke groei van de onderneming worden alle afgewerkte producten extern gestockeerd. Dit laat ons toe om flexibel te groeien en snel te leveren.

overons_afb_3

Een sterk team

Het Magis Pharma bestaat uit meer dan 40 personen, waarvan meer dan 12 apothekers! Dit symboliseert onze kennis van de markt en de problemen die de apotheek ervaart. Uit die nood zijn onder meer FSA en Qualenica opgericht. Door de hulp van Professor Kinget, als aandeelhouder, kunnen we een sterke receptuur helpdesk uitbouwen die de apotheek bijstaat in al zijn vragen! Deze service is steeds gratis geweest. Magis Pharma investeert in een sterke groep met beloftevolle  medewerkers. Zo hebben we een duidelijk HR beleid waar we investeren in de ontwikkeling van de werknemer en plannen we ook leuke teambuildings.

overons_afb_4

Management

Het dagelijks management bestaat uit vier partners: